privé fotoreportage


Uit ervaring heb ik geleerd dat spontane fotografie moeilijk te bewerkstelligen is in een studio of op een statische fotoshoot (op locatie). Je krijgt al snel een overgeposeerde foto, die op zich heel mooi kan zijn maar de dagelijkse spontaniteit en het werkelijke karakter van de gefotografeerde persoon net mist.

Mijn sterke punt als fotograaf ligt in beschouwende fotografie van mensen. Reportagefotografie en Straatfotografie. Dat doe ik meer dan graag.

Mijn idee is om u als klant een dienst aan te bieden waarin ik Studio-fotografie en Straat-fotografie combineer. U als belangrijkste persoon in een dagelijkse situatie. Ofwel, U die ik fotografeer terwijl wij ons samen begeven in uw (dagelijkse) situatie, wandelend door de stad, in het bos, over het strand, op de markt, tijdens het werk. Geen fancy geforceerde situaties. U wandelt of doet hoe en wat u normaal ook zou doen en ik fotografeer u continue en leg u vast zoals u bent. En daar gaat het uiteindelijk om.

Je wilt foto’s van jezelf zoals je werkelijk bent. Foto’s van jezelf waarin je jezelf herkent en waarin een ieder ander je zal herkennen. Zogezegd spontane foto’s. Foto’s die een dagelijkse bezigheid van jou laten zien en niet méér pretenderen dan wat ze laten zien: Jij zoals Jij bent en doet.

En het mooie is dat er zich altijd onverwachte situaties zullen voordoen, die de spontaniteit en het unieke karakter van uw foto’s alleen maar zullen versterken. En daar bovenop krijgt u op deze manier een complete foto-reportage met zowel mooie close-up portretten van uzelf, als actie en overzicht foto’s. In een studio of via een fotoshoot krijgt u uiteindelijk altijd maar één “soort” foto.

 Wat houdt het in en wat zijn de kosten? 

Voor een dagdeel fotograferen bereken ik € 450,- ex btw. U krijgt daarvoor tussen de 50 en 100 professionele digitale foto’s.

Voor een indruk van mijn stijl en techniek en voor wat ik voor u zou kunnen betekenen, klik hier. Neem contact met mij op via 06 27172206 of email naar info@ofoto.nl


gewoon zoals het is…


 

Plaats een reactie als je wilt.