Portretfoto


Het is simpel. Ik maak van 1 persoon een portret in bijvoorbeeld een Rembrandteske omgeving. Een portret met warme uitstraling. Een portret met het licht zoals Rembrandt het geschilderd zou kunnen hebben. Mijn achtergrond is bruin, zodat de foto een warme bruine basis heeft. Mijn lichtopstelling combineer ik met het licht van buiten en 1 flits softbox. Er is natuurlijk veel mogelijk. Meer licht in de foto, een helder of juist gedempt beeld, een zwart wit foto , kleurig of juist gedempt pastel is allemaal mogelijk. Dat moeten we van te voren bespreken.

Mijn studio is thuis, in de woonkamer die ik tijdelijk ombouw tot een eenvoudige fotostudio. Ik ontvang je zo in een ontspannen huiselijke omgeving, waar je na een kop koffie en een gesprek rustig plaats neemt op een stoel. Ik maak max. 1 tot 2 uur lang foto’s van je. Dat kunnen er dus best veel zijn. Ik zet alle genomen foto’s op een beschermde webpagina van OFOTO.nl , zodat jij er rustig thuis max. 10 favorieten uit kan kiezen. Die 10 foto’s ga ik editen in de computer.

Ik kan je gezicht bewerken zoals je wilt. Er is veel mogelijk, maar alles moet ‘natuurlijk en subtiel’ blijven. Grote pukkels en oneffenheden haal ik natuurlijk weg. Bij vrouwen (en natuurlijk ook bij mannen) kan ik een digitale make-up laag aanbrengen, helemaal zoals jij het wilt. Het hoeft niet, maar het kan wel. Dat bespreken we. We kunnen ook op locatie werken. Buiten in de natuur bijvoorbeeld. Dat moeten we van te voren bespreken.

 Wat houdt het in en wat zijn de kosten?  1 tot 2 uur fotograferen levert uiteindelijk in ieder geval 10 foto’s op, uit je keuze. Voor het fotograferen bereken ik 350,- ex btw. Je krijgt daarvoor in ieder geval 10 digitale professionele foto’s in formaten naar wens.

Wil je een fotoshoot op locatie? Dat kan natuurlijk ook. Een hele gave locatie is de Pastorie van Diemen (www.pastoriediemen.nl) . De huur van een locatie als deze is niet bij de prijs inbegrepen maar kan ik los daarvan voor je opvragen.

 

Voor een indruk van mijn stijl en techniek en voor wat ik voor u zou kunnen betekenen, klik hier.
Neem contact met mij op via 06 27172206 of email naar info@ofoto.nl


Enkele voorbeelden…